Terrasoverkapping
Een terrasoverkapping zorgt voor een optimale beleving van het buitenseizoen, doordat het bescherming biedt tegen wind en regen. Wanneer u kiest voor zonwerend doek, beschermt de terrasoverkapping u ook tegen de zon. Verano biedt 4 verschillende typen, in glas of polycarbonaat, die altijd op maat geleverd worden. Daarnaast heeft u de keus uit vele uitbreidingsopties waarmee u de perfecte overkapping voor terras of veranda creëert. Vraag nu eenvoudig meer informatie of een offerte op maat aan bij een dealer in uw eigen regio.

Lekker lang buiten genieten
Met terrasoverkappingen van Verano geniet u veel langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen biedt een overkapping op uw terras beschutting tegen de wind en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Daarnaast biedt de constructie van aluminium en glas/polycarbonaat u in de zomer juist bescherming op het heetst van de dag door de mogelijkheden om zonwering in te bouwen. En dankzij de geïntegreerde verlichting en eventueel een heater duren de lange zomeravonden nóg langer.

 

Kostbare meubelen staan droog
U hoeft niet meer te slepen met kostbare tuinmeubelen of ze af te dekken met plastic. Uw meubelen kunnen alle seizoenen op hun plek blijven staan, doordat ze zijn beschut tegen weer en wind.

 

De terrasoverkapping is eenvoudig uit te breiden
Een terrasoverkapping van Verano is zeer eenvoudig uit te breiden met diverse opties. Hierdoor kunt u nóg meer van uw overkapping genieten. U heeft de keuze uit zonwering, verlichting, glaswanden of Ritz Screens. Met deze laatste twee opties kunt u uw overkapping winddicht afsluiten.

 

Bouwvergunning voor uw terrasoverkapping
Het ministerie van VROM zegt het volgende over de regelgeving: "Terrasoverkappingen vallen in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden." Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of bij het ministerie van VROM.


Brochure Solidare downloadenType Terrasoverkappingen

U heeft de keuze uit 4 typen terrasoverkappingen: de V905-Iseo, de V910-Garda, de V920-Riva en de V950-Lugano.


 


Aanvullende opties

Dat de terrasoverkappingen veelzijdig zijn, wordt benadrukt door de vele extra opties. Hiermee stelt u uw overkapping geheel naar eigen wens en smaak samen.

  • Terrasoverkappingen en beschutting
  • Glaswanden
  • Ritz Screen
  • Jondal hoekafdichting
  • Terrasoverkappingen en doek
  • Baleinzonwering
  • Verandazonwering
  • Verlichting
  • Terrasverwarmer