Zonwering
Het assortiment zonwering voor buiten van Ekkelboom B.V. is behoorlijk compleet. U heeft de keuze uit zonneschermen, uitvalschermen, screens en markiezen. Door het ruime aanbod kunt u voor de zonwering kiezen die bij u past. Houdt u van sfeervol en authentiek? Dan zijn markiezen echt wat voor u. Compact en traditioneel, ga dan voor de uitvalschermen van Ekkelboom B.V.. Met de strakke en multifunctionele screens houdt u zonlicht en insecten buiten. En wat de zonneschermen van Ekkelboom B.V. betreft is de keuze eindeloos. Wij helpen u een zonnescherm uit te kiezen dat voldoet aan de juiste breedte, prijsklasse en wijze van bediening.

Zonwering
Met terrasoverkappingen van Ekkelboom B.V. geniet u veel langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen biedt een overkapping op uw terras beschutting tegen de wind en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Daarnaast biedt de constructie van alluminium en glas / polycarbonaat u in de zomer juist bescherming op het heetst van de dag door de mogelijkheden om zonwering in te bouwen. En dankzij de geïntegreerde verlichting en eventueel een heater duren de lange zomeravonden nóg langer.

Uitvalschermen
Een uitvalscherm is erg populair. Dat is ook niet gek, want het is zonwering die gemakkelijk te bedienen is, fel zonlicht buiten houdt en beschermt tegen hoge temperaturen. Bovendien is een uitvalscherm zeer prijsgunstig en kan het aan elke situatie worden aangepast. Belangrijk is wel te weten dat er geen vrije doorgang mogelijk is onder het scherm. Dit komt doordat een uitvalscherm, in tegenstelling tot een zonnescherm, schuin naar onderen valt.

Screens
Screens worden meestal gebruikt door bewoners die vaak afwezig zijn. Screens kunnen namelijk in een windvaste uitvoering geleverd worden en zijn niet gevoelig voor vocht. Screens hangen vlak tegen uw kozijn of muur aan. Ze filteren het direct invallende zonlicht en houden een groot percentage van de warmte tegen. Het screendoek is echter wel lichtdoorlatend, waardoor u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken. De screens die wij u leveren zijn standaard voorzien van speciaal screendoek.

Markies zonwering
Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.


Type soorten zonweringen

Er zijn verschillende soorten zonweringen met ieders zijn eigen uitstraling en toepassing.