Raamdecoratie

Jaloezieën op maat woonkamer

Een van de belangrijkste eigenschappen van raamdecoratie is het weren van invallend zonlicht. Daarnaast is raamdecoratie ook een sfeerbepaler in je interieur. De mogelijkheden omtrent het bekleden of decoreren van je ramen zijn eindeloos, zo kun je kiezen tussen Jaloezieën, rolgordijnen, plissès, vouwgordijnen of lamellen.
Een andere eigenschap van raamdecoratie is dat het invallende licht in veel gevallen een negatief effect op het zichtcomfort geeft. De grote truc is om hier de juiste keuze te maken ten aanzien van product, sfeer en zichtcomfort.

De extra laag die je met raambekleding creëert zorgt ervoor dat er een extra luchtspouw wordt gecreëerd.

Extra Isolatie
In de winter gaat er veel warmte verloren via de ramen. Omdat we het graag behaaglijk houden in onze woning heeft warmteverlies een hoge energierekening tot gevolg. Raamdecoratie is een relatief onbekend wapen om energie te besparen.

Maatproduct

Raamdecoratie van Ekkelboom Zonwering word altijd op maat gemaakt.
Plissegordijnen_op_maat  Plissés_standaard_721610  47 Vouwgordijnen Verano  

Dit betekend dat we de raambekleding tot op de millimeter nauwkeurig maken, met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van raamdecoratie en kom je tot oplossingen die naast funtioneel ook een lust voor het oog zijn! 
Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de raamdecoratie volledig naar jouw wens.

Kies uw gewenste raamdecoratie:

Jaloezieèn              Rolgordijnen
 Rolgordijnen lichtdoorlatend
Lamellen             Vouwgordijnen 
Plissee`sPlissegordijnen_op_maat