Waarom een Smart Home?

Waar huisautomatisering vroeger alleen voor een selecte groep huizenbezitters weggelegd was, is een Smart Home tegenwoordig toegankelijk voor iedereen. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun huis te voorzien van een Smart Home systeem. Dit doen zij om de volgende redenen:

 

Comfort

Door je apparatuur geheel of gedeeltelijk te automatiseren, hoef je niet meer vooruit te denken over de juiste instellingen voor over een uur. Je huis denkt met je mee en is altijd aangepast aan jouw wensen, zonder dat jij die handmatig steeds weer moet instellen. Dit zorgt voor een ultiem comfortabel huis.

Jij bepaalt de bediening

  
Waar je ook bent, of je nu thuis bent, op je werk of in de dierentuin: je apparatuur in huis bedien je via de app op je telefoon. Zo zorg je dat je huis optimaal is voorbereid op je thuiskomst. 
Goede beveiliging, dus gemoedsrust

Heb je bewakingscamera’s? Dan krijg je een pushbericht op je telefoon bij onraad en kun je direct live meekijken en alarm slaan als dat nodig is. Slimme verlichting en slimme zonwering zorgen daarnaast voor aanwezigheidssimulatie als je niet thuis bent en beschermen je huis zo tegen inbraak.

 

Tijdsbesparing

Met spraakopdrachten en vooraf ingestelde scenario’s voor verschillende situaties pas je de apparatuur en dus de sfeer en leefomgeving in je huis in een handomdraai aan.

 • Image Somfy TaHoma®
  Somfy TaHoma®
  Een slim huis begint met Somfy TaHoma. App bediening voor je hele huis!

   

  €299.00 
 • Image Verlichtingontvanger buiten
        Verlichtingontvanger buiten
        Somfy huisautomatisering verlichting afstandsbedienbare verlichtingsontvanger.

   

    €72.99  
 • Image Afstandbedienbare inbouwontvanger - verlichting (aan/uit)
  Afstandbedienbare inbouwontvanger - verlichting (aan/uit)
  Dimbare inbouwontvanger (Z-wave)

   

  €69.99  
 • Image Binnensirene io
  Binnensirene io
  Schrik inbrekers af met een oorverdovend lawaai

   

  €79.99  
   (genoemde prijzen exclusief plaatsing)