Over onsEkkelboom b.v. Zonwering en Zeilmakerij is al meer dan 45 jaar een toonaangevende zonweringsproducent met een compleet en exclusief assortiment van Zonwering, Outdoor Living, Markiezen, Rolluiken, Screens en een speciale tak zeilmakerij. Ekkelboom B.V. staat garant voor kwaliteit, service en een betrouwbare levertijd! Als het om zonwering en zeilen gaat, weet u dat alleen de top in kwaliteit, keuze en service aan uw wensen zal voldoen.

U wilt vrijheid in materialen, kleuren en bedieningscomfort en uiteraard de vrijheid in specifiek maatwerk. Als de zon schijnt wilt u daarop volop van genieten. Met de juiste zonwering zit u goed. De professionele zonweringspecialisten bieden u een ruim assortiment zonwering met de nieuwste trends en technieken. Zij voorzien u van tips en adviezen, die u op bijzonder verrassende ideeën kunnen brengen. Uiteraard heeft u altijd de zekerheid van gegarandeerde kwaliteit en montage door vakmensen.

  

Ekkelboom B.V., heeft een landelijk netwerk van zonwerings specialisten, die zich hebben gespecialiseerd in Zonwering en Rolluiken. Zij voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen waardoor zij garant staan voor deskundig advies, vakmanschap, uitstekende service, flexibiliteit en een korte levertijd. Al onze zonwering specialisten beschikken over een eigen montage en servicedienst.

Wij zien u graag bij Ekkelboom Zonwering & Zeilmakerij.

 

Adresgegevens

Ekkelboom B.V.
Eekboerplein 2
7575 BA Oldenzaal

Telefoon:
+31 (0) 541 - 516 696

Emailadres:
info@ekkelboomzonwering.nl
info@ekkelboomzeilmakerij.nl 

KvK-nummer:
06039689