Zeilmakerij

De hoofdactiviteit bestaat uit het verwerken en repareren van zeil en doek voor een brede range toepassingen waaronder vrachtwagenzeilen, autohuiven, markiezen en zonwering.
Er is keus uit een royaal aantal zeil- en stofsoorten en een gigantische variatie in design`s. 

Ekkelboom b.v. is dermate breed gespecialiseerd en denkt net zolang met de klant mee tot er een bevredigende oplossing is gevonden.
In onze zeilmakerij, word het "Ambacht" nog op de degelijke manier uitgevoerd, maar uiteraard vindt u bij ons alsmede de moderne hedendaagse technieken. U kunt bij ons voor reclame op zeilen kiezen voor een acryl-verf systeem welke vulcaniseert met het zeil, maar uiteraard ook voor Full-Color geprint.

Het verschil tussen een verf systeem en full-color geprint is de kwaliteit. Een acryl systeem gaat vele jaren langer mee dan printwerk. Uiteraard is een acryl systeem veel bewerkelijker.

Samen met u kiezen we wat het beste bij uw bedrijf en wensen past.

Hoe gaan we hierbij te werk:

De maat wordt doorgaans ter plekke opgenomen waarna, waar nodig eerst een duidelijk ontwerp wordt gemaakt, aansluitend zal er een passend voorstel aangeboden worden.

Een tweede activiteit vormt de belettering van panden, bedrijfsauto`s, spandoeken, reclameborden en zuilen. etc.... Ons bedrijf heeft vakkundige mederwerkers, en daarom kunnen wij maatwerk leveren.
Klik hier voor meer informatie.

Ekkelboom b.v. is dermate breed gespecialiseerd en denkt net zolang met de klant mee tot er een bevredigende oplossing is gevonden.

Onze referenties

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en zijn een toonaangevend partner voor uw onderneming!