Buiten zonwering

Zonwering
Zonwering van Ekkelboom b.v. beschermt u niet alleen tegen de zon maar is ook uiterst sfeervol en gezellig om onder te zitten in de avond uurtjes. Door gevel bevestiging heeft u ten allen tijde vrije doorloop en geen hinder van staanders. Uniek is de enorme breedte en de uitval die bereikt kan worden (eventueel gekoppeld).
Wij helpen u een zonnescherm uit te kiezen dat voldoet aan de juiste breedte, prijsklasse en wijze van bediening.

De keuze van uw scherm kies je op de volgende manier: 


1) De afmeting 

De afmeting van uw zonnescherm is afhankelijk van de plaatsingsmogelijkheden en uw wensen. Heb je een groot terras of balkon, dan wil je hier gebruik van maken. Breedtes de de uitval mogelijkheden varieren per type, zo is het mogelijk een zonnescherm met een uitval tot wel 4 mtr te kiezen.

2) Omkasting Zonnescherm

De omkasting van een zonnescherm noemt men de casette. De standaard modellen zijn vaak uitgevoerd als Semi-Casette of volledige casette. In het geval van een Semi-Casette betekend dit dat het doek van het scherm niet volledig beschermd is tegen weersinvloeden van buitenaf. Vaak is dit een prijsgunstiger alternatief.
Bij de volledige Casette is het doek geheel omsloten door de casette en maakt vuil en weersinvloed van buitenaf geen kans. Dit komt het doek aanzienlijk ten goede.
Daarnaast is er tegenwoordig veel mogelijk in de uitstraling en vorm ervan zodat er voor iedere woning wel een oplossing bestaat die naadloos aansluit bij de gevel of uitstraling van de woning.

   

3) Bediening van uw Zonnescherm

De bedieningsmogelijkheden van Zonneschermen zijn enorm uiteenlopend. Zo bepaal je zelf wat het beste bij je past. De keuzemogelijkheden variëren van Elektrisch met schakelaar, Elektrisch met afstandsbediening of Elektrisch bedienbaar door Smartphone of Tablet. Ook de zogenoemde "Smarthome"systemen kunnen gebruikt worden om uw zonwering door te laten besturen. 

4) Keuze van uw Doek.

Bij de keuze van uw zonnerscherm kun je zowel de kleur van de casette, profielen alsmede het doek zelf bepalen. Hierdoor is uw scherm volledig aan te passen naar eigen smaak en de stijl van uw woning. Ekkelboom Zonwering werkt met standaard  Ral kleuren, maar indien u een Ral kleur gebruikt naar eigen smaak is dit altijd realiseerbaar.
Niet slechts de kleur van het doek maar ook het patroon en het type doek is bepalend voor de mate waarin jou zonnescherm de zon weert.

Na uw keuze is er altijd ruimte voor fine-tuning, dit houd in dat er op het gebied van verlichting, verwarming en automatisering erg veel mogelijk is indien gewenst.

Wij helpen u graag met het maken van deze keuze.

Terrasoverkapping

Met terrasoverkappingen en/of verandazonweringen van Ekkelboom B.V. geniet u veel langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen biedt een overkapping op uw terras beschutting tegen de wind en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Daarnaast biedt de constructie van alluminium en glas / polycarbonaat u in de zomer juist bescherming op het heetst van de dag door de mogelijkheden om zonwering in te bouwen. En dankzij de geïntegreerde verlichting en eventueel een heater duren de lange zomeravonden nóg langer.

Type soorten zonweringen

Er zijn verschillende soorten zonweringen met ieders zijn eigen uitstraling en toepassing.

Prijs zonwering..wat is jouw budget?

Je bent vast al op de hoogte van de vele voordelen van zonwering. Zo zorg je voor schaduwrijke plekken, houd je jouw woning koel, creëer je sfeervolle terrassen en of tuinen en kun je ook nog energie besparen. Maar welk budget moet je vrijmaken om jouw woning te voorzien van kwalitatieve zonwering?

Gemiddelde prijzen zonwering

We hebben een enorm uitgebreid assortiment aan zonwering producten. Daarnaast kan ieder product op vele verschillende manieren worden uitgevoerd. De prijzen voor zonwering zijn om die reden uiteenlopend. In deze blog geven we je per type zonwering een richtprijs zodat je de zoektocht naar jouw ideale zonwering richting kunt geven op basis van je beschikbare budget.

Zonwering prijs zonnescherm

Prijs zonnescherm (5 x 3 meter)

Zonneschermen zijn een van de meest populaire type zonwering. Met meer dan 10 verschillende type zonneschermen zijn ook de mogelijkheden binnen deze categorie zonwering eindeloos. Onderstaande richtprijs is op basis van een zonnescherm in standaard kleur met elektrische bediening d.m.v afstandbediening

  • Gem. adviesprijs €1500 - €2900 euro (excl. montage)
Zonwering prijs ritsscreens

Prijs ritsscreens ( 3 x 1,50 meter)

Ritsscreens zijn het ideale type zonwering om zonlicht en -warmte buiten de deur te houden. 's Zomers kun je het gemakkelijker koel houden in huis en ook onder je terrasoverkapping kan dit type zonwering voor extra beschutting zorgen. Onderstaande richtprijs is op basis van een standaard kleur en elektrische bediening d.m.v een schakelaar.

  • Gem. adviesprijs €800 - €1100 euro (excl. montage)
Zonwering prijs rolluiken

Prijs rolluiken ( 1 x 1,5 meter)

Rolluiken zijn het ideale type zonwering voor je slaapkamer. Rolluiken zorgen voor verduistering, geluiddemping, veiligheid, privacy en isolatie en verhogen daarom het comfort op je slaapkamer enorm. Het prijsverschil in rolluiken ontstaat door het gebruik van verschillende type pantsers. Onderstaande richtprijs is op basis van een rolluik in een standaard kleur met elektrische bediening d.m.v. een schakelaar.

  • Gem. adviesprijs €300 - €650 euro (excl. montage)