Een karakteristieke uitstraling door markiezen

Heb jij een jaren '30 woning en ben je op zoek naar een oplossing voor het verminderen van inkijk in jouw woning? Dan zijn markiezen voor jou de perfecte vorm van zonwering. Markiezen geven jouw jaren dertig woning namelijk een stijlvolle en karakteristieke uitstraling en creëren privacy in de ruimtes waar jij dit wenst.Markiezen zijn functioneel en stijlvol

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.
Zo zijn er modellen voor doorloophoogte en opdenslaande deuren welke een oplossing voor uw woning en/of winkelpand bieden. 
Tegenwoordig wordt er bij altijd voor een aluminium frame gekozen, echter is een houten uitvoering nog steeds mogelijk. Dit kan een subtiele oplossing zijn voor een traditioneel of authentiek pand waardoor de uitstraling ervan versterkt en verfraaid word.

Ook markiezen zijn volledig leverbaar in de hedendaagse "Smart" bedieningsoplossingen.

Energie Besparen

Bespaar op energie

Geautomatiseerde buitenzonwering kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Windkracht

Windvast tot windkracht 4

Zonneschermen van Verano® dragen de windklasse één certificering volgens TÜV Nederland.

Markiezen_Standaard_Wit_03

Graag meer informatie?